Mijn 50 plus ervaringen


Waarom een weblog?

Dagelijkse hersenspinsels en gekkigheid. Blog of column? Ach, gewoon mijn visie op de wereld van vandaag.Marion Kremer_2013-04-03

En daar zit je dan als 50 jarige jongedame. Thuis op de bank, zonder baan of zoals men dat zo mooi zegt, als werkzoekende.

Het grote voordeel hiervan? Ik heb alle tijd om uit te vinden wat ik graag wil en waar ik mij de komende 50 jaar (ja, we worden tenslotte gemiddeld allemaal ouder!) vooral mee bezig wil houden.

Naast mijn vele andere bezigheden, heb ik mij aangesloten bij de netwerkgroep Talent Plus, speciaal voor de hoger opgeleide werkzoekende (ook alweer zo’n mooie term). Ik begon de andere leden te bestoken met een wekelijkse column. Want ja, ik schrijf graag en wil dit ook delen. Het proefde naar meer!

Met “meteen aan de slag” als motto, ben ik internet op gedoken en mijn eigen weblog aangemaakt.

Vanaf nu kan iedereen die dat wil, mee genieten van de wereld zoals ik deze zie en deel ik graag mijn belevenissen en ervaringen hierin.

Mijn uiteindelijke doel? Een glimlach laten verschijnen op jouw gezicht en wie weet, motiveer ik je wel om gewoon te doen wat je altijd al hebt willen doen!

Lees, geniet en reageer!

Marion

Eén reactie naar 'Waarom een weblog?'

Subscribe to comments with RSS of TrackBack naar 'Waarom een weblog?'.


  1. He hallo Marion!
    Ik ken je niet, maar las je artikel op Rectec.nl en kom dus even buurten op je site ook omdat ik benieuwd ben waar je naar op zoek bent qua werk. Tja, dat vind ik hier niet direct dus kleine tip: een linkje naar je LinkedIn profiel en/of hier in het kort ook wat je zoekt of welke werkgever/baan zal voldoen;-)
    Groet,
    Anouschka


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: