Mijn 50 plus ervaringen


In het kort.

Eenheid brengen tussen klant, collega’s en organisatie. Dat is mijn doel.

Tussen klant en organisatie: Mijn kracht ligt in het creëren van een win-win situatie. Dat dit belangrijk is om succesvol te zijn, weet ik als ervaren zelfstandig onderneemster maar al te goed. Voor mij betekent het: oprecht zijn en overtuigen. Ik heb bewezen zeer succesvol te kunnen zijn ook in lastige en economisch slechte tijden. Omdat ik luister naar de klant, weet ik al snel waar zijn behoeftes liggen. Daarnaast spreek ik eenvoudige en herkenbare taal. Dit zorgt er voor dat lastige materie begrijpelijk wordt.

Tussen collega’s: Samen een klus klaren en samen trots zijn. Bij mijn vorige werkgever heb ik naast mijn gewone taken, diverse onderzoeken gedaan en enquêtes gehouden onder directe collega’s en collega’s van overige service teams. Dit met als doelstelling de onderlinge samenwerking te optimaliseren. En met succes.

Meegroeien met de wereld van vandaag. Het signaleren van nieuwe behoeftes en maatschappelijke ontwikkelingen en van daaruit weer met nieuwe ideeën komen. Dat is wat ik deed, doe en altijd zal blijven doen.

Ik voel mij het prettigst in een klantvriendelijke organisatie waar creativiteit, betrokkenheid en open staan voor een nieuwe aanpak centraal staan.

Mijn ervaring wil ik delen, delen bij een organisatie waar ik mijzelf verder kan ontwikkelen en waar we kunnen leren van elkaar.

Nieuwsgierig geworden naar meer?

Bezoek gerust mijn profiel op LinkedIn of bekijk mijn “droom”cv op Prezi.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: